Darth Vader ide SNP-čku

Darth Vader ide SNP-čku
Denník z Cesty SNP bol prerobený do podoby e-knihy!
Na stránke sa nachádzajú affiliate linky a reklamy. Ide o špeciálne linky, či reklamné pútače, ktoré vedú do internetových obchodov. Pokiaľ ako návštevník cez daný link e-shop navštívite a niečo si zakúpite, môj blog dostane sprostredkovateľský bonus (zopár % zo sumy z každého nákupu). Vás to nestojí absolútne nič navyše a mne tak môžete pomôcť blog ďalej rozširovať :-) Darth Vader Vám všetkým ďakuje za podporu.

8. 6. 2023

Z blogu je kniha 2 - Walker's Haute Route

Neprešiel ani rok odkedy sa mi podarilo dostať na verejnosť moje mesačné putovanie po Ceste hrdinov SNP v knižnej podobe. Začiatkom júla minulého roka, keď sme sa konečne vrátili do doby predCovidovej, som sa rozhodla opäť hodiť batoh na plecia a vydať sa na dvojtýždňové dobrodružstvo cez Francúzske a Švajčiarske Alpy. Vďaka pozitívnym recenziám od čitateľov prvej e-knižky som sa rozhodla zveriť knihe aj nasledujúcich 11 dní, ktoré mi počas putovania do Zermattu priniesli neskutočne veľa! Knihu zakúpite v (takmer) každom internetovom kníhkupectve, napríklad aj v Martinuse!

Obákla knihy


V knihe nájdete:

- detailný popis jednotlivých dní prechodu, trasy, terénu a každodenného života na WHR
- denný harmonogram (prevýšenie, dĺžka trasy, oficiálny čas)
- presný zoznam výstroje
- nečakané stretnutia, nádherné horské priesmyky, preliezanie ohrád s kravami
- niekoľko kultúrnych šokov zo švajčiarskej verejnej dopravy
- veľa zážitkov, či už nebezpečných, zaujímavých, krásnych, alebo aj smutných, lebo to všetko k takémuto dlhému prechodu patrí!

P.S. Budem vďačná každému, kto dá knihe šancu a bude ochotný stráviť pár minút nad napísaním recenzie v obľúbenom internetovom kníhkupectve!

Najčítanejšie:

Z blogu je kniha 2 - Walker's Haute Route

Neprešiel ani rok odkedy sa mi podarilo dostať na verejnosť moje mesačné putovanie po Ceste hrdinov SNP v knižnej podobe. Začiatkom júla min...